Wie zijn kaartcollectie eindelijk een beetje compleet dacht te hebben in Hearthstone, mag volgende maand weer aan de bak. Het spelletje komt namelijk met een nieuwe set en deze keer worden er 135 kaarten aan het spel toegevoegd. De nieuwe set “Knights of the Frozen Throne” komt in augustus naar Hearthstone.

In de Kights of the Frozen Throne expansion gaan we opweg naar Northrend (bekend voor de World of Warcraft spelers) en gaan de verschillende helden de pijp uit, om terug te keren als een soort zombie (Dead Knights). Natuurlijk bevat de expansion ook weer nieuwe kenmerken:

  • Adventure missies: er wordt een nieuwe adventure toegevoegd met pittige tegenstanders. Als prologue wordt je de Icecrown Citadel ingestuurd en vervolgens veeg je de tegenstanders van de kaart. Aan het eind wacht The Lich King op je die ook nog wat troeven in zijn mouw heeft. In totaal kent de expansion 8 missies.
  • Lifesteal: er wordt een nieuwe keyword aan de game toegevoegd: “lifesteal”. Minions of spells met lifesteal herstellen jouw hero wanneer ze schaden aanbrengen.
  • Hero Cards: er wordt ook een nieuwe kaartsoort toegevoegd: de hero card. Iedere class krijgt zijn eigen legendary hero card. Wanneer je deze speelt krijg je een hoeveelheid armor en verandert je hero power (vergelijkbaar met de Warlock’s Lord Jaraxxus).

Wie alvast wat gold wil sparen kan het beste nu beginnen. Alle kaarten die tot nu toe bekend zijn, kun je op de volgende link vinden. Op dit moment is het midsummer festival bezig en krijg je dubbel gold voor je quest. Natuurlijk kun je ook voor 50 euro een pakket met 50 pakjes en de cardback bestellen.