LEGO lijkt concurrentie met Minecraft aan te gaan

LEGO is slordig omgegaan met informatie die waarschijnlijk nog niet vrij gegeven mocht worden. De achterkant van een instructieboekje dat bij LEGO-producten wordt geleverd, laat ons zien dat er een nieuw game op komst is.

Iemand plaatste een foto van deze achterkant op het mega LEGO-fan forum Eurobricks. Het plaatje verraad al dat de game ‘LEGO Worlds’ gaat heten, en uitgaand van de tekst ‘Explore. Discover. Create.‘ lijkt het een Minecraft-achtige game te gaan worden.

LEGO Worlds

Het kan natuurlijk ook niet uitblijven. Minecraft heeft het idee ‘gestolen’ van LEGO, en zo heeft LEGO op zijn beurt weer geleerd van de digitale blokbuster. Woordgrapjes alles!

Het fraaie plaatje verteld ons ook dat TellTale Games weer aan het roer staat voor de ontwikkeling van de game, net zoals bij alle voorheen uitgebrachte LEGO-games. De link die rechtsbovenin staat werkt ook nog niet, wat goed kan betekenen dat dit echt een lek is. Gelukkig staat de E3 om de hoek, en zullen we er hoogstwaarschijnlijk snel achterkomen wat de game ons te bieden heeft.

Zijn jullie de creepers en lelijke graphics al zat? Misschien mogen we binnenkort dan wel aan de slag in de steriele hoogglans wereld van LEGO!

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x