Square Enix heeft bekend gemaakt dat een gratis demo van Life is Strange 2, de hooggeprezen adventure-game van het Life is Strange-team van DONTNOD Entertainment nu verkrijgbaar is.

De vijf indrukwekkende episodes van dit voor een BAFTA award genomineerde avontuur vertellen het verhaal van twee broers, de 16-jarige Sean en 9-jarige Daniel Diaz, die hun huis in een voorstad van Seattle moeten ontvluchten na een tragische gebeurtenis die hun levens voor altijd heeft veranderd. De zaak wordt nog ingewikkelder door de manifestatie van een krachtige nieuwe telekinetische kracht die verstrekkende gevolgen heeft voor Sean en Daniel, en hun relatie onder druk zet. Hun levens zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Life is Strange 2 is een verhalende ervaring waar we bijzonder trots op zijn. We houden van Sean en Daniel, onze nieuwe hoofdrolspelers, en het maatschappelijk relevante verhaal over vooroordelen, verlies, broederschap en hoop dat deze game tot leven wekt,” zei Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios. “We vinden het geweldig dat iedereen nu de kans heeft de game zelf te proberen.”

Je kunt de gratis demo nu spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Het complete seizoen van Life is Strange 2 is nu verkrijgbaar in fysieke en digitale edities voor eerder genoemde platformen.

Laat een antwoord achter