Little Nightmares II heeft releasedatum gekregen

Bandai Namco Entertainment Europe is verheugd om aan te kondigen dat Little Nightmares II een releasedatum heeft gekregen.

In Little Nightmares II kruip je in de huid van Mono, een jongen die vastzit in een vervormde wereld. Hij wordt vergezeld door Six, de hoofdrolspeler uit de eerste game, die dit keer computergestuurd zal zijn. Spelers zullen een band moeten opbouwen en moeten samenwerken met Six om puzzels op te lossen, de grimmigste geheimen van de wereld te ontdekken en te ontsnappen aan de monsterlijke bewoners, zoals de gruwelijke Hunter en de groteske Teacher.

“We zijn erg verheugd om eindelijk meer te kunnen tonen van Little Nightmares II, een jaar na de aankondiging op gamescom 2019”, aldus Lucas Roussel, Producer van Little Nightmares II. “We wilden meer tijd aan de game besteden en er nog meer liefde aan geven, zodat we de best mogelijke ervaring konden creëren om onze gepassioneerde fans te verrassen.”

Little Nightmares II is vanaf 11 februari 2021 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows-pc. De game zal later in 2021 ook verschijnen op PlayStation 5 en Xbox Series X. Een gratis upgrade is mogelijk voor iedereen die de titel dan al bezit op PlayStation 4 en Xbox One.

Ook interessant
Nieuwe trailer toont de PlayStation Plus Collection voor PlayStation 5
NL / EN