Lootboxes worden in Overwatch 2 vervangen door Battlepasses

Vandaag heeft Blizzard tijdens een Overwatch 2 onthullings livestream, een lading aan nieuwe informatie gedeeld over de plannen voor Overwatch 2.

Zo zal er eind deze maand een tweede bèta test van start gaan. Naast PC-spelers, kunnen ook PlayStation- en Xbox-gamers meedoen. Nieuw personage Junker Queen is dan voor het eerst speelbaar. Inschrijven voor de bèta kan via deze link.

Verder heeft Blizzard bekendgemaakt dat lootboxen gaan verdwijnen. In plaats daarvan, kunnen gamers Battle Passes en een in-game chop verwachten. De in-game shop gaat het mogelijk maken om skins direct aan te schaffen voor een bepaalde prijs. Over skins gesproken, Overwatch 2 krijgt een nog zeldzamere skins tier namelijk Mythic, deze zijn met nog meer aandacht voor detail gemaakt.

Blizzard belooft om de negen weken, Overwatch 2 te voorzien van nieuwe content. Per seizoen komt er een gloednieuwe hero naar de game. De eerste update staat gepland voor 6 december 2022. Dan komt er een nieuwe tank hero naar de game, meer dan 30 nieuwe skins, een nieuwe Battle Pass en een nieuwe map.

De release van de PvP-gedeelte van Overwatch 2 is 4 oktober 2022. De game verschijnt dan op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch Xbox One, Xbox Series X | S en PC als een free-to-play game. Op release zijn er zes nieuwe maps, meerdere nieuwe modi en drie nieuwe heroes.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x