Avalanche Studios kennen we allemaal wel van onder andere de Just Cause-serie en Mad Max. De studio heeft een nieuwe game geteased.

De game heeft nog geen naam gekregen, en is in ontwikkeling bij Systematic Reaction, welke een onderdeel is van Avalanche Studios. Systematic Reaction heeft onder andere gewerkt aan Generation Zero. Deze game was zeker niet een geweldige titel, en kom ook zeker niet aan de verwachtigen voldoen. Alsnog kun je hier een studio nooit helemaal op afrekenen, en wellicht doet de studio met deze aankomende game beter zijn best.

Wat voor game dit werkelijk gaat worden is nog onduidelijk. De teaser laaat ons een donkere grot zien welke betreed wordt, terwijl er op de achtergrond stevig gevochten lijkt te worden. Eenmaal in de grot duikt er een onbekend gevaar op. Als we de beelden zo gezien hebben, denken wij dat deze game een first-person shooter gaat worden.

Verdere details hopen we in de toekomst te mogen horen. Voor welke platformen de game gaat verschijnen is nog onbekend, maar er is een grote kans dat dit onder andere op de Xbox Series X en de PlayStation 5 gaat worden.

Laat een antwoord achter