Square Enix maakt vandaag bekend dat de volgende Marvel’s Avengers War Table-stream verschijnt op 29 juli om 19 uur CEST. De stream zal met name dieper ingaan op het bèta-programma van Marvel’s Avengers, dat op 7 augustus begint.

De Marvel’s Avengers War Table-stream levert de wereldpremière van nieuwe trailers en informatie over de komende Super Hero-game. De eerste digitale stream verscheen op 24 juni en onthulde nieuwe Thor-gameplay, details over de belangrijkste schurk in de game, MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing), en gloednieuwe informatie over War Zones, de teamgebaseerde missies van de game, inclusief hun structuur en hoe de Avengers zelfs nog sterker worden door samen te werken.

Op 29 juli biedt de tweede Marvel’s AvengersWar Table spelers de meest complete indruk van wat ze kunnen verwachten van het komende beta-programma dat op 7 augustus begint. Fans kunnen verschillende, exclusieve nieuwe video’s verwachten die dieper ingaan op de content die via de beta beschikbaar komt, aangevuld met informatie over het design en de creatie van Marvel’s Avengers. Oplettende kijkers kunnen ook verborgen details opmerken die verwijzen naar toekomstige content en aankondigingen.

OVER HET BETA-PROGRAMMA VAN MARVEL’S AVENGERS

Het beta-programma van Marvel’s Avengers begint op 7 augustus, exclusief voor PlayStation 4-bezitters die de game als pre-order bestelden, en is beschikbaar tot 9 augustus.

Op 14 augustus wordt de beta geopend voor alle PlayStation 4-bezitters, tot 16 augustus. Spelers die een pre-order hebben geplaatst voor Xbox One en pc kunnen vanaf 14 augustus tot 16 augustus ook aan de slag met het beta-programma.

Tenslotte zal het beta-programma op 21 augustus worden geopend voor alle PlayStation 4-, Xbox One- en pc-spelers, tot 23 augustus.

Bekijk hier een volledige infographic met alle platformen en datums.

Om de beta te kunnen spelen, is een gratis Square-Enix Members-account vereist. Spelers kunnen zich voor zo’n account aanmelden op https://membership.square-enix.com/users/sign_in. Het aanmelden wordt beloond met een exclusieve Thor-nameplate in de game.

Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, met een combinatie van Hero Missions en War Zones. Hero Missions zijn alleen single-player en maken deel uit van de voornaamste Campaign. Ze laten je de unieke krachten van elke held volop benutten, terwijl je deze helden verzameld voor je groeiende team. War Zones kunnen solo gespeeld worden, of met een team van twee tot vier spelers*, met elke held in je verzameling. Elke missie wordt dynamisch geschaald op basis van de teamgrootte en het level van de speler.

Spelers van Marvel’s Avengers kunnen Earth’s Mightiest Heroes op verschillende manieren aanpassen. Terwijl elke held trouw blijft aan zijn unieke superkrachten, kun je elke held op andere manieren gebruiken op basis van de uitrusting die je ze toewijst en de vaardigheden die je activeert, zodat geen twee helden precies hetzelfde zijn. Elke held heeft dynamische combo-systemen, Heroic-moves, een intrinsiek vermogen en kenmerkende movesets om te ontgrendelen en aan te passen. Veel van die moves zijn gebaseerd op klassieke acties uit de 80-jarige geschiedenis van Marvel, andere zijn speciaal voor deze game gemaakt.

Spelers kunnen deze iconische superhelden ook aanpassen met klassieke, populaire en gloednieuwe kostuums, geïnspireerd door de 80-jarige geschiedenis van Marvel, inclusief Iron Mans pak uit de Original Sin-verhaallijn uit 2014 en de Donald Blake-identiteit van Thor, wat een knipoog is naar een alias van Thor die voor het eerst verscheen in Journey into Mystery issue 83 uit 1962.

Marvel’s Avengers is een ambitieuze game die begint met een wereldwijde, spannende race tegen de tijd om de Avengers opnieuw op te bouwen. Maar dat is nog maar het begin. Om alle spelers een doorgaande, heldhaftige ervaring te bieden, wordt het verhaal van Marvel’s Avengers steeds verder uitgebreid, en escaleren de gevaren met elke nieuwe post-release superheld, regio en verhaallijn die gratis worden geleverd aan spelers die de core-game bezitten.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september 2020 tegelijk voor de PlayStation 4, Xbox One, Stadia en PC. Tevens komt de game ook beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer deze verschijnen.

Laat een antwoord achter