Marvel’s Avengers verschijnt binnenkort op next-gen consoles

Vandaag maakte Square Enix bekend dat Marvel’s Avengers op 18 maart 2021 verschijnt voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, samen met de tweede nieuwe speelbare held voor de game: Clint Barton, ook wel bekend als Hawkeye, de ongeëvenaarde boogschutter met een onfeilbare precisie. 

Spelers die de PlayStation 4- of Xbox One-versie van de game bezitten, kunnen zonder extra kosten upgraden naar de volledige next-gen-versie en hun save-game overzetten om hun voortgang te behouden.

Clint Barton versterk met zijn unieke talenten de selectie van de game als onderdeel van Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect, zonder extra kosten voor spelers die de game bezitten, op welk platform dan ook. Naast de nieuwe speelbare superheld en het nieuwe hoofdstuk in het doorgaande Avengers Initiative-verhaal van de game, introduceert Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect ook een sterke nieuwe schurk: Maestro, een versie van de Hulk met Bruce Banners hersens en de Hulks kracht en vaardigheden, maar dan gek geworden in een apocalyptische toekomst.

De PlayStation 5- en Xbox Series X | S-versies van Marvel’s Avengers bieden hogere framerates en verbeterde beelden in vergelijking met de huidige generatie consoles, met een resolutie tot 4K op PlayStation 5 en Xbox Series X en 1440p op Xbox Series S. De game maakt gebruik van de ingebouwde SSD van deze consoles voor aanzienlijk snellere laad- en streamingtijden en profiteert van hun grafische kracht en geheugen voor textures met een hogere resolutie, grotere drawing-afstanden voor high-res-modellen, verbeterde heldenacties en vernietiging, en andere verbeteringen die de volledige kracht van deze consoles benutten om gamers echt het gevoel te geven dat ze een superheld zijn.

Spelers die hun profielen en save-games overzetten naar next-gen-consoles, kunnen verder spelen vanaf het punt waar ze gebleven waren. Bovendien wordt cross-gen-play ondersteund, zodat  spelers met een PS5 kunnen spelen met hun vrienden op PS4 en Xbox Series X | S-spelers kunnen spelen met hun vrienden op Xbox One.

Marvel’s Avengers is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia.

Ook interessant
The Legend of Zelda: Skyward Sword maakt zijn opwachting op de Nintendo Switch
NL / EN