Meer insider-informatie opgedoken van opvolger Nintendo Switch

Diverse bronnen hebben al eerder gemeld dat tijdens de GamesCom 2023 achter gesloten deuren tech-demo’s zijn getoond van de Nintendo Switch opvolger. Een van deze demo’s was volgens bronnen The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hier blijkt nu meer informatie over te zijn verschenen.

Tijdens een van zijn podcasts heeft Insider NateTheHate namelijk verteld dat er een Breath of the Wild-demo draaide op de GamesCom welke de game afspeelde op 4K en 60 frames per seconde. Daarnaast waren de laadtijden razendsnel en was de game binnen enkele minuten ingeladen.

Daarnaast vond NateTheHate het wel belangrijk om te vertellen dat de demo’s die tijdens de GamesCom getoond werden, niet op werkelijke hardware draaiden, maar dat er gebruik gemaakt werd van hardware met ’target specs’ voor de opvolger van de Switch.

Als laatste geeft hij aan dat maart 2024 een datum is waarop de console zou kunnen worden onthuld of zelfs al gereleased wordt. De verwachting is dat Nintendo tijdens de Tokyo Game Show met een onthulling komt. De eerste Nintendo Switch werd uitgebracht op 3 maart 2017, hierdoor lijkt maart 2024 meer op een releasedatum als een onthullingsdatum.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x