Microsoft introduceert twee nieuwe Xbox Wireless controllers: Electric Volt en Daystrike Camo Special Edition

Vandaag heeft Microsoft op Xbox Wire twee nieuwe Xbox Wireless controllers geïntroduceerd: Electric Volt en Daystrike Camo Special Edition.

De Xbox Wireless controller – Electric Volt brengt een energiek, geel kleurenthema dat nog niet bij eerdere Xbox hardware te zien was en is vergelijkbaar met onze opvallende Shock Blue- en Pulse Red controllers. De Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is de derde editie in onze Camo-serie en de eerste van de nieuwe generatie gaming, met een unieke lifestyle twist met een palet van dieprode, grijze en zwarte tinten.

Beide controllers bevatten Post Consumer Recyclable (PCR) materialen als onderdeel van onze toewijding om duurzamer te worden gedurende de levenscyclus van Xbox producten, en hun ontwerpen zijn vanaf 21 april te vinden in de Xbox Gear Shop als onderdeel van de Xbox Icon Collection.

De Xbox Wireless controller – Electric Volt is vanaf 27 april beschikbaar in de meeste Xbox markten wereldwijd en de Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is vanaf 4 mei verkrijgbaar. Beide controllers kunnen worden gekocht bij geselecteerde retailers, waaronder de Microsoft Store.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x