Miitomo op je mobiel, en gauw!

Nintendo lijkt hun pijlen gericht te hebben op de mobiele markt. Zo heeft het bedrijf de app “Miitomo” gelanceerd voor de mobiel (Android en iOS) in Japan en die doet het goed tot dusver. De app zou in maart ook in het westen verkrijgbaar moeten zijn en dat lijken ze toch te gaan halen.

Op 31 maart moet het dan zover zijn en moet Miimoto te downloaden zijn op de mobiel. De app stelt je in staat jouw eigen Mii te maken, zoals je gewend bent op de Nintendo consoles, maar dan op de mobiel. Je kiest de looks, de kleding en ook de stem van je Mii. Voor iedereen met een Wii U of 3DS is het ook mogelijk je Mii vanuit die consoles te importeren naar Miitomo.

Je Mii zal in verbinding staat met de Mii’s van je vrienden. Op tijden zal deze jouw vragen stellen en het antwoord hierop wordt dat automatisch gedeeld met al je Mii-vrienden, zodat je vrienden je steeds iets beter leren kennen. Daarnaast kun foto’s maken van je Mii of samen op de foto met je Mii.  Op de valreep van maart, op donderdag de 31ste is de app dus eindelijk ook in Nederland te downloaden.

Mocht lezen niet zo je ding zijn, heeft Nintendo het mooi samengevat in de volgende trailer:

 

Ook interessant
Check de launch trailer van PlayStation 5-exclusive Bugsnax
NL / EN