Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11-gameplaytrailer uitgebracht met Nightwolf, het volgende speelbare personage dat beschikbaar is vanaf 13 augustus, als onderdeel van de vroegtijdige toegangsperiode voor bezitters van de Kombat Pack.

Nightwolf, geboren als Grey Cloud, is een trotse en woeste krijger, toegewijd aan het grotere goed en gekozen door de Grote Geest om de kampioen en beschermer van de Makota-stam te worden. Naast zijn kenmerkende tomahawkzwaai, beschikt Nightwolf over buitengewone magie waarmee hij wapens kan manifesteren gemaakt van de energie van geesten, om voor de toekomst van de Matoka’s te vechten en het Earthrealm te verdedigen.

Nightwolf is de nieuwste aanvulling op de lijst van speelbare vechters in Mortal Kombat 11 als onderdeel van het Kombat Pack, naast Shang Tsung (nu beschikbaar), Sindel, Spawn en twee gastpersonages die op een later tijdstip zullen worden aangekondigd. Naast één week vroegtijdige toegang voor Nightwolf, ontvangen Kombat Pack-bezitters het Klassic Arcade Fighter Skin Pack met Jax, Kung Lao en Kano, naast de nieuwe War Games Sonya Blade-skin.

Laat een bericht achter

stargamers