Misschien is de titel wel een beetje misleidend, want Just Cause 3 krijgt geen officiele multiplayer vanuit ontwikkelaar Avalanche Studio en uitgever Square-Enix. De mod-community is weer eens briljant bezig en zullen ons in de nabije toekomst ook voorzien van een meerspeler modus.

Het is eigenlijk hetzelfde verhaal als met het voorgaande deel, Just Cause 2. Deze kreeg in het verleden van modders ook de mogelijkheid om met meerdere tegelijk te spelen en nu zijn ze bezig met eenzelfde mod voor Just Cause 3.  Ontwikkelaar Avalanche Studios maakt in ieder geval geen aanstaltenom zelf een multiplayer ervaring toe te voegen aan het nieuwste deel in de serie.

Zodoende heeft het team achter de populaire mod van deel 2 het heft stevig in eigen handen genomen en werkt men hard aan een multiplayer mode voor Just Cause 3 op de PC. Een trailertje zie je hieronder:

De uitgever van Just Cause, Square Enix, is in het verleden helemaal hotel de botel geworden op de multiplayer mod voor Just Cause 2. Daardoor kun je de mod  gewoon downloaden via Steam.

Wanneer de multiplayer-mod voor Just Cause 3 gereed is, is nog niet bekend.

Laat een antwoord achter