Kalypso Media ken je wellicht als de uitgever van de Tropico Games, en deze uitgever heeft vorig jaar een aantal rechten gekocht die best interessant zijn.

Zo kreeg de uitgever vorig jaar de rechten op de old-school Commandos-games in handen.  Ondertussen is er een nieuwe studio opgericht welke zal gaan werken aan een nieuwe Commandos game.

Het was sowieso al de bedoeling dat er nieuwe Commandos games zouden komen, maar daar is Kalypso dus nu eindelijk mee begonnen. De ontwikkeling zit op dit moment nog in een erg vroege fase. Op welke platformen de game gaat verschijnen, en welke datum is dus nog onbekend.

Commandos is een serie tactische computerspellen ontwikkeld door Pyro Studios. De eerste game, Commandos: Behind Enemy Lines, verscheen in 1998, en werd lovend ontvangen door zowel gamers als pers. De spellen werden origineel uitgegeven door Eidos Interactive, tot de rechten voor de serie in juli 2018 werden gekocht door Kalypso Media.

In Commandos bestuurt de speler een team van gespecialiseerde geallieerde soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gedurende de verschillende missies wordt gestreden tegen de Wehrmacht en het Japans Keizerlijk Leger.

Laat een antwoord achter