New-gen update voor Cyberpunk 2077 verschijnt mogelijk vandaag

De kans is aanwezig dat de new-gen update voor Cyberpunk 2077 vandaag gaat verschijnen. Ontwikkelaar en uitgever CD Projekt Red zal vanmiddag namelijk een livestream rondom de game uitzenden.

De livestream zal deze middag om 16:00 uur Nederlandse tijd beginnen en is te bekijken via Twitch. De inhoud van de livestream is nog niet bekend, maar CD Projekt gaf al wel een teaser via Twitter

Hoewel de release van de new-gen update nog niet is bevestigd, verwachten fans dat er een releasedatum voor deze update van Cyberpunk 2077 wordt aangekondigd. Vorig jaar werd de releaseperiode van deze update uitgesteld naar het eerste kwartaal van dit jaar. Eerder dit jaar leek een PlayStation 5-versie van Cyberpunk 2077 al kort in de PlayStation Network-backend zichtbaar te zijn.

Op de Xbox Store staat daarnaast sinds gisteravond dat de game geoptimaliseerd is voor Series X, al lijkt dat een te vroege melding te zijn: het gaat op moment van schrijven nog om de oude versie van de game. Mogelijk wordt de update dus kort na de presentatie uitgebracht. De current gen-versie van Cyberpunk 2077 komt als gratis update voor eigenaren van de PS4- of Xbox One-versie uit.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x