NieR: Automata The End of Yorha Edition verschijnt in oktober voor Nintendo Switch

SQUARE ENIX heeft bekend gemaakt dat de geliefde role-playing game NieR:Automata: The End of YoRHa Edition eindelijk naar de Nintendo Switch komt en nu beschikbaar is voor digitale en fysieke pre-orders.

Sinds de release in 2017 zijn wereldwijd 6,5 miljoen exemplaren van NieR:Automata verscheept. Vanaf 6 oktober 2022 kunnen spelers de post-apocalyptische action RPG ook op de Nintendo Switch beleven.

De fysieke editie van de game heeft op de voorkant een symbolisch artwork van character designer Akihiko Yoshida en krijgt een nieuwe, omkeerbare hoes met de android A2, ontworpen door concept artist Koda Kazuma. 

Het hooggeprezen NieR:Automata is onder regie van YOKO TARO ontwikkeld door PlatinumGames Inc. in samenwerking met SQUARE ENIX. De game biedt een meesterlijke mix van actie- en RPG-gameplay met een diepgaande, aangrijpende verhaallijn. Spelers strijden als de androids 2B, 9S en A2 om de wereld te veroveren op hun menselijke scheppers en lang vergeten waarheden over de mensheid te ontdekken. 

NieR:Automata The End of YoRHa Edition bevat naast de bekroonde basisgame de 3C3C1D119440927-DLC, met drie uitdagende colosseums en aanvullende kostuums. Wanneer de game is verschenen voor de Nintendo Switch, kunnen spelers ook de gratis 6C2P4A118680823-DLC downloaden. Deze DLC verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch en omvat zes nieuwe kostuums en vier nieuwe accessoires die het uiterlijk van speelbare personages veranderen. De DLC levert ook twee pod-skins die zijn gebaseerd op personages uit de populaire mobile-titel NieR Re[in]carnation.

NieR:Automata The End of YoRHa Edition verschijnt op 6 oktober 2022 voor de Nintendo Switch.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x