City: Skylines krijgt later deze maand een nieuwe uitbreiding, maar of daarmee de skyline van je stad wordt verbeterd is nog de vraag. Het ligt er namelijk aan of je schoorsteenpijpen, rookwolken en grote fabrieken een beetje het aanzien waard vind. Naast de betaalde DLC zal er ook gratis wat content aan de game worden toegevoegd.

City: Skylines is het stedenbouwspel dat in 2015 uitkwam op de PC. Vorig jaar kwam het ook naar de consoles. Gedurende die jaartjes is de game onderhouden met uitbreidingen gericht op transport, voetbalevenementen, weertypes, rampen en winter, het nachtleven en het milieu. Nu we de juiste milieumaatregelen kunnen nemen is het dus een logische stap zware vervuilende industrie aan de stad toe te voegen. City: Skylines Industries voegt 5 nieuwe maps toe aan het spel. Ook krijgt het spel nieuwe gebouwen, beleidsmaatregelen, voorzieningen en meer. Met de uitbreiding kunnen grondstoffen (zoals olie, hout of mineralen) worden omgezet tot eindproducten in speciaal daarvoor ingerichte industriële wijken. De industries uitbreiding komt op 23 oktober uit en zal zo’n 15€ kosten.

Met de release van industries zal ook gratis content aan het spel worden toegevoegd. Er zal onder andere een nieuwe radiostation aan het spel worden toegevoegd. Daarnaast kun je extra inkomsten binnen slepen met tolwegen met tolhokjes en krijg je de optie om lijsten aan de maken met burgers, districten en gebouwen.

 

2 reacties

Laat een antwoord achter