Nieuwe Titanfall 2 update roept vraagtekens op

Het is alweer even geleden dat Titanfall 2 is verschenen. Na dik zeven jaar na de release heeft de game een nieuwe update gekregen, welke wel wat vragen oproepen.

De nieuwe update voor Titanfall 2 heeft ervoor gezorgd dat een irritante bug uit de game is verdwenen, welke ervoor zorgde dat spelers hun verbinding verloren tijdens online matches, evenals andere bugs en glitches. Daarnaast voegt de update ook iets compleet nieuws toe, namelijk Nessie de mascotte van Apex Legends. Deze toevoeging aan Titanfall 2 zorgt voor de nodige speculaties en veel fans hopen dan ook dat dit een hint is naar een eventuele derde deel.

De verschijning van Nessie in Titanfall 2 is namelijk best opmerkelijk te noemen, en doordat de patch notes van het vorige Apex Legends-seizoen eindigden met de teaser: “Incoming Transmission… Subject: Nessie… 1394521200, 1477638000, 1549267200.” lijkt te hinten naar iets nieuws in het Titanfall / Apex Legends universum.

Een ander realistisch scenario is dat dit een teaser is voor een nieuwe game in het universum dat Apex Legends en Titanfall delen, of dat het gewoon een leuke easter egg is zonder verdere betekenis. Nessie was namelijk voorheen ook al te vinden in Titanfall, dus wie weet is het een voortzetting van de traditie.

Titanfall 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Via backwards-compatibility is de game ook te spelen op PlayStation 5 en Xbox Series X | S.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x