Nintendo Switch-versie Apex Legends uitgesteld

Eerder werd bekend gemaakt dat we dit jaar nog de Battle Royale-game Apex Legends op de Nintendo Switch mochten verwachten. Helaas is de game uitgesteld, en zal het dit jaar niet verschijnen voor de hybride console…

Dit laat EA games namelijk weten via de officiële website. Het team heeft blijkbaar meer tijd nodig om deze versie te optimaliseren, aangezien ze tegen een aantal kritieke problemen aangelopen zijn. Hierdoor heeft de game een aantal maanden vertraging opgelopen om dit op te lossen en daarnaast willen de ontwikkelaars dat deze port aan hun eisen voldoet.

EA Games en Respawn Entertainment lieten in juni al weten dat Apex Legends deze herfst naar de Nintendo Switch zou komen. Tevens zou de game crossplay gaan bevatten, en deze is ondertussen al geïntegreerd in alle beschikbare versies van de game.

Wanneer Apex Legends precies gaat verschijnen voor de Nintendo Switch, er wordt verwacht dat de game ergens in het begin van 2021 zal verschijnen. De game is al wel reeds gratis beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ook interessant
Battlefield onthullingstrailer verschijnt volgende week
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x