Nintendo World Championship is back!

De E3 begint alweer over een maand en er staan weer spannende dingen te gebeuren! 25 jaar na dato heeft Nintendo besloten de Nintendo World Championship weer nieuw leven in te blazen!

Even kort samengevat: Nintendo World Championship was in 1990 een soort competitie waarin je zo veel mogelijk punten moet behalen binnen 6 minuten en 21 seconden. De games in kwestie zijn ‘Super Mario Bros’, ‘Rad Racer’ en ‘Tetris’ (deze gaat door totdat je tijd op is, punten scoren ftw).  Het is een beetje te vergelijken met de Championship mode uit NES Remix 2 (Wii-U). Hoe en wat is nog niet bekend, wel zal dit Nintendo’s kick-off zijn voor de E3 van dit jaar.

Verder zal Nintendo (net als vorig jaar) geen persconferentie geven op de E3, maar een ‘Digital Event’ houden, die je overigens kan vergelijken met een Nintendo Direct. Ook zal na de E3 Mario Maker bespeelbaar zijn op verschillende locaties in Amerika. Waarom ik dit laatste erbij vermeld weet ik eigenlijk niet, het is nou niet daar wij daar zoveel profijt van hebben. Het is maar dat je er vanaf weet!

Overigens, check deze (semi)-hilarische voorbereiding van de Nintendo World Championship 2015!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=zbvzyY1FKr0′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x