Op Rambo- geïnspireerde cross-over missie nu gratis speelbaar in Far Cry 6

In samenwerking met STUDIOCANAL is er een speciaal evenement tot leven gebracht in Far Cry 6. All the Blood, een nieuwe, gratis missie geïnspireerd op – en een eerbetoon aan – de eerste drie Rambo-films, is nu beschikbaar voor alle spelers.

In All the Blood ontmoeten spelers een Rambo-superfan en helpen ze hem in een met-bloed-doordrenkte wraakactie tegen het Yaraanse leger; rechtstreeks uit een actie-blockbuster uit de jaren 80. Sluipwerk wordt gemengd met over-the-top actie en verwijzingen naar iconische Rambo-momenten. Na het voltooien van de missie ontgrendelen spelers de Vengeance Bow, een dodelijk explosief wapen dat effectief werkt tegen helikopters en zware eenheden.

Vanaf vandaag is ook de Rambo-bundel verkrijgbaar, waarmee spelers toegang krijgen tot Rambo-geïnspireerde uitrusting voor Dani. Zo wanen spelers zich de meest beruchte guerrilla-soldaat uit de filmgeschiedenis met zijn iconische uitrusting, wapen, voertuig en meer.

Sinds de wereldwijde lancering op 7 oktober 2021 heeft Far Cry 6 nieuwe Special Operations, een Danny Trejo-missie en twee grote DLC als onderdeel van de Season Pass, Vaas: Insanity en Pagan: Control, toegevoegd. De derde en laatste DLC, Joseph: Collapse, wordt binnenkort uitgebracht.

Far Cry 6 is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Google Stadia, Amazon Luna en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x