Open wereld RPG Pokémon Legends: Arceus aangekondigd

Eindelijk hebben The Pokémon Company en Game Freak vandaag een aankondiging gedaan waar een berg fans al lang op hebben zitten wachten!

Pokémon Legends: Arceus is gisteren aangekondigd, en dit wordt een open wereld RPG. Eindelijk krijgt de Pokémon-franchise de transformatie zoals Nintendo dat in 2017 had gedaan met The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Een belangrijk onderdeel van de serie Pokémon-videospellen is altijd het plezier geweest waarmee regio’s verkend, Pokémon gevangen en een Pokédex gevuld worden. Pokémon Legends: Arceus is ontwikkeld om een ervaring te bieden die nieuwe actie- en RPG-elementen toevoegt die verdergaan dan wat er tot nu gerealiseerd is, en die tegelijkertijd de gameplay van de vroegere Pokémon-spellen in ere houdt.
 
Wanneer Trainers het natuurschoon in Pokémon Legends: Arceus gaan verkennen, ontmoeten ze Pokémon die deze geweldige omgevingen hun thuis noemen. Om wilde Pokémon te vangen, kunnen spelers de gedragingen van Pokémon bestuderen, naar hen toe sluipen en vervolgens Poké Balls gooien. Spelers kunnen wilde Pokémon ook bestrijden met hun partner-Pokémon. Wanneer spelers de Poké Ball die hun partner-Pokémon vasthoudt, in de buurt van een wilde Pokémon gooien, betreden ze naadloos het gevecht. Deze nieuwe gameplayfunctie is bedoeld om Trainers een immersieve ervaring te bieden.
 
Pokémon Legends: Arceus brengt Trainers naar de uitgestrekte regio Sinnoh zoals het vroeger was, lang voordat de setting van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl vorm gekregen had. De rijke natuur en de hoog oprijzende Mount Coronet midden in het gebied maken van Sinnoh een regio die ze nog niet eerder ervaren hebben wanneer ze op pad gaan om de eerste Pokédex van de regio te maken.

Wanneer de Nintendo Switch-exclusive Pokémon Legends: Arceus gaat verschijnen is nog onbekend.

Ook interessant
Team Ninja toont 4K 60 fps gameplay van Nioh 2 Complete Edition
NL / EN