Killer Instinct is een fighter voor de Xbox One als vervolg van de Killer Instinctgames die eerder uitkwamen voor de SNES en N64. Het spel kent een opvallende content structuur, waarbij zo’n beetje om het jaar wordt een season pack DLC uitgegeven met daarin 9 fighters toegevoegd.

Het 3de pakket (season 3) moet in maart de downloaden zijn en de eerste namen zijn al bekend gemaakt. Zo zijn er al een paar oude bekende namen van Killer Instinct 2 bevestigd: Kim Wu, Gargos en Tusk, maar er zijn ook wat minder voor de hand liggende characters bekend gemaakt die in dit pakket zullen aanvullen. Zo werd vorig jaar Rash (van Battletoads) al geshowd in de onderstaande trailer en nu duikt er een teaser op waarin ook “the arbiter” van Halo opduikt. Het lijkt er dus op dat we binnenkort ook de nodige konten kunnen schoppen met deze 2 characters.

Voor de PC gamer (met Windows 10) is er ook goed nieuws, want op maart zullen zij ook de nodige C-C-C-Combo’s kunnen oefenen. het gaat om een Windows 10 exclusive, dus voor overige besturingssystemen gaat dit helaas niet op.

Laat een antwoord achter