Square Enix maakte vandaag bekend dat het bedrijf samenwerkt met Google om OUTRIDERS voor Google Stadia uit te brengen. 

OUTRIDERS is de komende RPG-shooter van People Can Fly (de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM) en Square Enix External Studios (de mensen achter SLEEPING DOGS en JUST CAUSE).

OUTRIDERS is een coöp-RPG-shooter met woeste krachten en intense actie, diepe RPG-mechanics en een meeslepend verhaal dat is gesitueerd in een duistere sci-fi-wereld. Spelers worden een Outrider, een gevallen pionier van een vergeten verleden, herboren met vernietigende krachten. Bepaal je eigen speelstijl, laat je krachten in level stijgen, en verzamel brute guns en gear tijdens een epische reis om te overleven.

“Tot mijn genoegen kan ik bekendmaken dat OUTRIDERS voor Google Stadia zal verschijnen,” zei Sebastian Wojchiechowski, CEO en studiohoofd bij People Can Fly. “Eén van de kernconcepten van OUTRIDERS is dat je de game op je eigen manier speelt, met een personage-progressiesysteem dat ongekende creativiteit en flexibiliteit mogelijk maakt. Met de spannende en innovatieve Cloud-technologie vanGoogleStadia, kun je waar je maar wilt op je eigen manier spelen.”

OUTRIDERS verschijnt tegen het einde van 2020 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en PC.

Laat een antwoord achter