PAC-MAN Mega Tunnel Battle komt naar Google Stadia

BANDAI NAMCO Entertainment Europe heeft vandaag PAC-MAN Mega Tunnel Battle aangekondigd, exclusief voor Google Stadia.

Neem het op tegen 63 andere spelers en zorg dat je de laatste PAC-MAN bent die in leven blijft, terwijl iedereen zich een weg baant door de grootste multiplayer PAC-MAN-game ooit gemaakt. PAC-MAN Mega Tunnel Battle wordt op 17 november 2020 gelanceerd in de Stadia-winkel.

Een speelbare demo is nu beschikbaar tot dinsdag 27 oktober 2020 via Stadia’s nieuwe Click to Play-functionaliteit. Klik hier om direct te beginnen met spelen.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle is gemaakt om het 40-jarig jubileum van PAC-MAN te vieren en maakt gebruik van het cloudgamingplatform van Google om de grootste multiplayer PAC-MAN-ervaring ooit mogelijk te maken, waardoor maximaal 64 spelers samen kunnen spelen.

Verspreid over een onderling verbonden netwerk van PAC-MAN-doolhoven zal elke speler zijn concurrentie te slim af moeten zijn en moeten overleven om de laatste PAC-MAN te zijn in deze unieke game binnen het battle-royale-genre, speelbaar op pc’s, laptops, tablets, telefoons en tv’s via Stadia.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle is niet alleen groter dan ooit, maar introduceert ook nieuwe power-ups die het tij van de strijd kunnen keren, naast leuke cosmetische items om PAC-MAN aan te passen en een Spectator-modus waarmee kijkers een invloedrijk deel van de game kunnen worden.

PAC-MAN VIERT DIT JAAR EEN ZEER BELANGRIJKE MIJLPAAL, NAMELIJK ZIJN VEERTIGSTE VERJAARDAG. 40 JAAR AAN INNOVATIE EN OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE VOORUITGANG IN TECHNOLOGIE EN VIDEOGAMES, TERWIJL WE TROUW BLIJVEN AAN DE ROOTS EN HET PLEZIER DAT ER AL IS SINDS DE EERSTE RELEASE IN ARCADES. MET PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE GEBRUIKEN WE DE GEAVANCEERDE CLOUDGAMING-INFRASTRUCTUUR VAN GOOGLE OM DE KLASSIEKE PAC-MAN-GAMEPLAY NAAR HET BATTLE-ROYALE GENRE TE BRENGEN, WAARBIJ SPELERS HET OPNEMEN TEGEN DE FELLE CONCURRENTIE OM DE LAATST LEVENDE PAC-MAN TE ZIJN.

Herve Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Digital and Content bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x