PC Gaming Show | E3 2017

Elk jaar wordt er een conferentie georganiseerd omtrent PC-gaming, z0 ook dit jaar. We hebben een aantal games voorbij mogen zien komen, maar voor echte spectaculaire exclusives hoef je niet te zoeken bij het PC-master-race.

Battletech

Battletech is een turn-based strategy game, welke de basis neemt van het gelijknamige table top-spel. De ontwikkeling is in volle gang sinds de game een succesvolle Kickstarter campagne heeft gehad. Vandaag liet Battletech-bedenker Jordan Weissman meer zien van de aanpassingsmogelijkheden van je mechs en gaf hij meer informatie op de campagne van de aankomende game. Hieronder zie je een aantal trailers van de game, welke wordt verwacht in 2017.

Ooblets

Rare naam man, Ooblets. De game haalt blijkbaar zijn inspiratie uit games als Pokémon, Harvest Moon, Animal Crossing en de kleuren spatten van je scherm af. Deze kleurrijke en vrolijke farm game zal ergens in 2018 gaan verschijnen. Zet je zonnebril maar op voor onderstaande trailer!

 Tunic

Gek op dieren? Dan is Tunic wellicht iets voor jou. De game, voorheen bekend als Secret Legend, is een action-adventure game met in de hoofdrol een kleine vos die zich uit mag leven in een grote open wereld. De game mogen we in 2018 verwachten. Check de trailer hieronder:

Mount & Blade 2: Bannerlord

De middeleeuwse sandbox sim, Mount & Blade 2 was ook aanwezig. In de onderstaande trailer kun je twee grote veldslagen aanschouwen. Een releasedatum is nog onbekend.

 PlayerUnknown’s Battlegrounds

Brendan Greene, alias PlayerUnknown, is hard bezig om zijn game te perfectioneren. De Early Acces game is nog volop in ontwikkeling, maar kent een grote groep fans. In deze presentatie kon de beste man alvast de klimanimaties, nieuwe weertypen en een nieuw wapen laten zien. Ook verklapte de ontwikkelaar dat het team werkt aan twee nieuwe omgevingen. De progressie van dit alles zie je in de onderstaande trailer:

Killing Floor 2

Killing Floor 2, is niet al te lang geleden verschenen en dat betekend dat er nieuwe content moet verschijnen. Vanaf vandaag komt de game met de Summer Sideshow. Je mag nieuwe maps en door het circus geïnspireerde kleding en monsters verwachten. Daarnaast krijgt de game een wekelijks wisselende Challenge-modus.

Ylands

Bohemia Interactive, bekend van de Arma-reeks, is bezig met Ylands. Deze game wordt een multiplayer sandbox survival-game, waarbij je de middelen krijgt om het spel vergaand aan te passen. Ylands verschijnt deze zomer als Early Access-titel op Steam.

Lone Echo

VR bezitters werden ook beloond, want met Lone Echo mag je rondzweven in de ruimte met je brilletje op. De game is alleen speelbaar op de Oculus Rift en Rift-bezitters kunnen ook nog eens gratis het multiplayergedeelte spelen. Wajjoooo….

Wargroove

Als laatste is daar Wargroove, een toegankelijke strategiegame, welke overeenkomt met de klassieke GBA en NDS games Advance Wars. De game is van de hand van de makers van Starbound en moet dit jaar nog verschijnen voor zowel de PC als de Nintendo Switch.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x