De afgelopen maand hadden wij een vette prijsvraag, waarin je Tom Clancy’s: The Division kon winnen voor zowel de Playstation 4 als Xbox One. Nu is het zover, het is 1 april en we hebben twee winnaars!

In samenwerking met Feestcafé de Rietschoof mochten we twee personen verblijden met The Division voor de Playstation 4 en Xbox One! Dit alvast ter ere van ons 1-jarig bestaan op 1 april aanstaande. We hebben een shitload aan mails binnen gekregen van mensen die mee wilden doen aan de prijsvraag.

Wat was de prijsvraag ook alweer? Je moest een gametrailer bekijken propvol nieuwe games die dit jaar gaan verschijnen, en zoveel mogelijk onze berichten delen / liken / taggen op Facebook en Twitter.

Diegene die aan de voorwaarden hebben voldaan en vijf games genoemd hebben die in onderstaande trailer zaten, waren:

  • Jasper Nijhuis (Playstation 4)

  • Tim van Hasselt (Xbox One)

Wij wensen beide heren veel plezier met hun exemplaren van The Division. We zullen de games zo spoedig mogelijk opsturen.

Als je trouwens dacht dat dit het was voor ons 1-jarige bestaan, dan heb je het flink mis. In de maand april geven we nog veel meer games weg. Houd aankomende week StarGamers in de gaten voor meer informatie om een shitload aan PS4 en Xbox 360 & One titels te winnen.

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=P8U3RNY5Gpk” opacity=”.5″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” startat=”10″ mute=”true” loop=”true” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]

2 reacties

Laat een antwoord achter