Vonken schieten in het rond, auto’s vliegen uit de bocht en rivalen worden gemaakt in de eerste GRID gameplay trailer, uitgebracht door Codemasters. 

Het licht springt op groen en auto’s strijden voor de eerste plek, terwijl ze richting de eerste bocht denderen in deze langverwachte terugkeer van de geliefde racing-franchise die naar de Playstation 4 , de Xbox One en Windows PC komt. Spelers die GRID pre-orderen of de Day One Edition of Ultimate edition aanschaffen krijgen de Aston Martin Vantage GT4 als bonuscontent.

“De reactie op de GRID-aankondiging was  geweldig en er is oprecht enthousiasme voor ons om meer van de game te onthullen”, zei Chris Smith, GRID Game Director bij Codemasters. “We wilden een opwindende race-ervaring creëren als geen ander en de nieuwe trailer geeft onze fans een glimp van wat ze kunnen verwachten. Spelers zullen uitdagende en strijdbare races ervaren met alle AI-coureurs en dit creëert een levende, ademende wereld waar alles mogelijk is en eindposities verdiend moeten worden. Of het nu gaat om wedstrijden in het midden van het peloton of wheel-to-wheel gaan voor de overwinning, er zijn geen gemakkelijke zeges en onze spelers zullen zowel genieten van als zich vergapen aan de meest competitieve GRID tot nu toe.”