Remakes van Pokémon Diamond en Pearl verschijnen dit jaar voor de Nintendo Switch

The Pokémon Company en ontwikkelaar ILCA hebben remakes van twee klassieke Pokémon RPG’s aangekondigd.

Het gaat om de remakes van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl zoals de geruchten al aangaven. De remakes komen eind 2021 uit en gaan Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl heten.

In 2006 deed de regio Sinnoh zijn intrede met de release van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl voor het Nintendo DS-systeem. Spelers kunnen de regio Sinnoh nu opnieuw gaan bezoeken in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl, getrouwe remakes van twee iconische Pokémon-spellen.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn ontwikkeld door ILCA, Inc. onder leiding van Junichi Masuda (GAME FREAK) en Yuichi Ueda (ILCA). In deze spellen kunnen fans het oorspronkelijke verhaal en de oorspronkelijke spelfunctionaliteiten van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl in een nieuw jasje ervaren. Ze vormen een getrouwe reproductie en kleurrijke vernieuwing van de originele spellen  en zijn bedoeld voor Nintendo Switch. De schaal van de steden en routes is zorgvuldig intact gehouden. En fans die de originele spellen gespeeld hebben, zullen vele bekende plaatsen herkennen. De spellen beschikken nu over de eenvoudige en gebruiksvriendelijke functionaliteiten die geïntroduceerd zijn in recente videospellen uit de Pokémon-hoofdserie. Verder is er sprake van levensechte en persoonlijke Pokémon-gevechtsscènes.

De remakes van beide games zullen ergens in 2021 moeten verschijnen op de Nintendo Switch.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x