Resident Evil Village krijgt zijn eigen showcase

Capcom heeft vandaag de allereerste Resident Evil Showcase-aangekondigd.

Via Twitter laat het bedrijf weten dat de aankomende presentatie plaats zal vinden op 21 januari aanstaande, om 23.00uur Nederlandse tijd. Deze zal gepresenteerd worden door Brittney Brombacher van Whats Good Games. De livestream is te bekijken via de Twitch en Youtube kanalen van Capcom.

De presentatie zal draaien om de game Resident Evil Village, waar een nieuwe gameplay trailer van getoond gaat worden. In deze game stap je opnieuw in de schoenen van Ethan Winters die samen met Mia in vrede leeft. Maar een normale leven zit er niet in voor Ethan en Mia want alles gaat flink fout. Chris Redfield komt ook in deze game terug, maar het is Chris die Ethan terugbrengt naar een ware nachtmerrie.

Naast gameplay van Resident Evil Village, krijgen we een onthulling van een multiplayer modus in de game. Wat dit precies in gaat houden is nog niet bekend. Wel kunnen geïnteresseerden zich al inschrijven voor een gesloten bèta test die in het weekend van 27 en 28 januari zal worden gehouden.

Resident Evil: Village verschijnt in 2021 op PlayStation 5, Xbox Series X en de PC. Daarnaast is Capcom bezig om de game alsnog naar de de Xbox One en de PlayStation 4 te krijgen.

Ook interessant
World of Tanks Console verwelkomt actiehelden Rambo, Snake en Braddock
NL / EN