Roadmap Saints Row laat grote hoeveelheid DLC zien die dit jaar moet verschijnen

Saints Row krijgt dit jaar nog flink wat nieuwe DLC, dat heeft ontwikkelaar Volition vandaag bekend gemaakt.

De ontwikkelaar heeft op de website van de game een roadmap voor 2023 gezet, waarbij er te zien is dat er zowel gratis als betaalde dlc voor Saints Row gepland staat.

Zo ontvangen we op 11 april een gratis pakket met cosmetische items gebaseerd op Dead Island 2. Daaronder vallen onder andere een hoed van een roze flamingo, een beeld van Carver the Shark die aan het Saints-hoofdkwartier kan worden toegevoegd en een nieuwe emote.

Een mei komt er een grotere gratis update uit waarmee een nieuwe district aan de game wordt toegevoegd genaamd Sunshine Springs, alsmede een fotomodus. Ook wordt het vechtsysteem op de schop genomen.

In mei komt tevens een betaalde uitbreiding uit genaamd The Heist and the Hazardous. Hierin zitten nieuwe verhalende missies, evenementen en cosmetische items.

In juli komt er nog meer nieuwe content naar de game. Een gratis update voert meer verbeteringen aan de game door, al moeten details nog bekendgemaakt worden. Die maand komt er ook weer betaalde dlc uit in de vorm van Doc Ketchum’s Murder Circus, waarmee een nieuwe singlepayermodus aan het spel wordt toegevoegd.

Tot slot zal er in augustus wederom een gratis en betaalde uitbreiding uitkomen. De gratis update gaat wederom een nieuw district aan de open wereld toevoegen, en de derde betaalde uitbreiding bevat weer nieuwe verhalende missies en vijanden.

Saints Row is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X
S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x