SaGa Frontier Remastered nu verkrijgbaar op consoles en mobile

Square Enix maakt bekend dat SaGa Frontier Remastered, de HD-remaster van de JRPG-klassieker SaGa Frontier, vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar is op de Nintendo Switch, PlayStation 4, PC en mobiele Android en iOS apparaten.

SaGa Frontier Remastered is ontwikkeld onder supervisie van Akitoshi Kawazu, de general director van de SaGa-serie, en producer Hiroyuki Miura, met artwork van Tomomi Kobayashi en muziek van Kenji Ito. Zowel de doorgewinterde fans als nieuwkomers kunnen genieten van een schat aan spannende nieuwe verbeteringen en toevoegingen die niet in het in 1998 uitgebrachte origineel zaten. SaGa Frontier Remastered verschijnt voor het eerst in Europa en biedt spelers geremasterde graphics, nieuwe scenario-content met de populaire Fuse die debuteert als achtste speelbare personage, en gloednieuwe personage-evenementen. Daarnaast biedt de game updates om op dubbele en driedubbele snelheid te kunnen spelen, een New Game+ Mode, een opnieuw ontworpen gebruikersinterface, een story chart-functie en autosave.

SaGa Frontier Remastered is onderdeel van het doorgaande SaGa Project van SQUARE ENIX dat tot dusver leidde tot Westerse releases van Romancing SaGa 2, Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS en Romancing SaGa Re;univerSe.  SaGa Frontier Remastered bouwt voort op de meerdere verhaallijnen van de originele cultklassieker en breidt de ervaring uit met eerder uit de game geknipte content, waaronder het hoofdscenario van Fuse en verschillende nieuwe evenementen voor het geliefde personage Asellus. Spelers gaan in dit RPG-avontuur op reis door het sci-fi fantasy-universum dat bekend staat als ‘The Regions’. Dankzij het Free-Form Scenario-systeem kunnen ze daarbij zelf de hoofdrolspeler kiezen uit een aanbod van acht helden, met elk hun eigen doelen en verhaallijnen. Op basis van hun keuzes zullen deze verhaallijnen zich op verschillende en spannende manieren ontvouwen, terwijl spelers onderweg unieke werelden, technologie en magie ontdekken.

Binnenkort mag je de review van de remaster verwachten op StarGamers.nl!

Ook interessant
Maar liefst 25 exclusieve games in ontwikkeling voor PlayStation 5
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x