Shadow Warrior 3 heeft releasedatum gekregen

Ontwikkelaar Flying Wild Hog en uitgever Devolver Digital hebben aangekondigd dat Shadow Warrior 3 op 1 maart een spervuur van over-the-top wapens en ongebruikelijke humor zal lanceren op PC, PlayStation- en Xbox-consoles.

Daarnaast is het team verheugd om te onthullen dat acteurs Mike Moh, Andromeda Dunker en SungWon Cho zich bij de cast hebben gevoegd als de nieuwe stemmen van Lo Wang, Motoko en Zilla, naast de terugkerende Alex Dobrenko als Hoji.

In Shadow Warrior 3 beginnen Lo Wang en zijn voormalige werkgever, aartsvijand en sidekick Orochi Zilla, aan een onwaarschijnlijke missie om een oude draak te heroveren die ze ongewild uit zijn eeuwige gevangenis hebben losgelaten. Gewapend met een meedogenloze mix van messen en kogels, moet Lo Wang onbekende delen van de wereld doorkruisen om het duistere beest op te sporen en de apocalyps opnieuw terug te dringen. Het enige dat nodig is, is het masker van een dode god, een drakenei, een vleugje magie en genoeg vuurkracht om de oprukkende Shadowlands neer te halen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x