Met minder dan twee maanden tot de release van Quantum Break, hebben Remedy Entertainment en Microsoft Studios nieuwe aankondigingen gedaan over de cinematische actie-blockbuster, waaronder datQuantum Break ook op Windows 10 uitkomt op 5 april.

Xbox wil gamers in staat stellen om de games te spelen die ze willen, met de mensen waarmee ze willen en op de devices waarop zij ze willen spelen. Daarom zullen Microsoft Studios en Remedy EntertainmentQuantum Break op Windows 10 simultaan aan de Xbox One versie uit laten komen op 5 april 2016. Iedereen die in de Xbox Store een pre-order plaatst voor de digitale versie van Quantum Break zal een Windows 10 versie van de game ontvangen om te downloaden in de Windows Store via een inwisselcode.

Via de website http://www.quantumbreak.com/windows10 krijg je meer informatie over de Windows 10 versie van Quantum Break, waaronder minimale en aanbevolen hardware specs.

Een leuke extra is dat twee van Remedy Entertainments meest populaire en geroemde klassiekers, Alan Wake en Alan Wake’s American Nightmare, onderdeel zullen zijn van de Quantum Break ervaring. Elke Quantum Break game voor Xbox One zal een volledige gamedownload van Alan Wake voor Xbox 360, plus de twee add-on packs The Signal en The Writer bevatten, die op Xbox One te spelen zullen zijn via Backward Compatibility.

Fans die Quantum Break voor Xbox One bij deelnemende retailers of via de Xbox Store pre-orderen, zullen ook een volledige gamedownload van Alan Wake’s American Nightmare voor Xbox 360 ontvangen, die ook te spelen zal zijn op Xbox One via Backward Compatibility.

Xbox heeft ook nog een nieuwe Xbox One Special Edition Quantum Break bundel aangekondigd. De bundel bevat een 500GB witte console en bijpassende draadloze controller, een volledige gamedownload vanQuantum Break en een volledige gamedownload van Alan Wake, net als de add-on packs The Signal en The Writer. De bundel zal vanaf 29 maart 2016 verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers.

Als laatste willen we jullie nog eens trakteren op een nieuwe trailer van de game, deze vindt je hieronder:

Laat een antwoord achter