Een grote naam in de eSports games is Smite. Sinds 2014 draait deze MOBA-game redelijk weg en behoort het tot een van de grote eSport games. Toch zit Hi-Rez Studios niet stil en hebben ze nog genoeg ambitie in hun mars voor 2017.

Ten eerst wordt er een nieuwe character toegevoegd aan de game. Dan hebben we het over The Morrigan, een Mage die zich in verschillende goden kan veranderen. Wanneer The Morrigan speelbaar zal zijn is nog onbekend, maar ze zal inbegrepen zijn bij de 3.25 update van de game. Daarnaast zal binnenkort ook de “Path of the Phantom Queen” event van start gaan. Voor dit event zul je moeten betalen, maar je kan er wel verschillende skins en items mee verdienen, maar Amazon/Twitch prime leden krijgen gratis toegang tot het event. Daarnaast wordt er ook nog een nieuwe map voor Clash toegevoegd. Ook krijgen de items (starter & tier 1 items) een oppoetsbeurt, er worden relics aan de toegevoegd en verwijderd en ook zullen relics kunnen worden geupgrade (voor goud). Daarnaast worden er 2 nieuwe type items aan de game toegevoegd.

  • Rituals: dure en waardevolle consumables die 1 keer kunnen worden gebruikt
  • Containers: consumables die kunnen worden bijgevuld bij jou basis

Als laatste heeft Hi-Rez studios bekend gemaakt de game te willen met adventures (episodic content). Het gehele gesprek kun je hieronder bekijken.

 

 

Laat een antwoord achter