Als je trek hebt in het verzamelen van heerlijke loot en zalige schatten, dan heb je mazzel – want SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Snack World: The Dungeon Crawl – Gold van Level-5 is een heerlijke meta, ‘vierde-muur-doorbrekende’ roguelike RPG vol maffe woord- en voedselgrappen. Sluit je aan bij de heldhaftige schattenjagers Chup, Mayonna en hun bende en baan je vechtend een weg door willekeurig gegenereerde kerkers om een heerlijk humoristische quest te voltooien en de orde in het land Tutti-Frutti te herstellen. De kwaadaardige Sultan Vinegar is namelijk van plan om de Deodragon, Smörg Åsbord weer tot leven te wekken, waardoor heel Snack World wordt bedreigd. Aan jou de taak hem te stoppen!

Om je goed voor te bereiden op je avonturen, kun je gaan winkelen in luxe supermarkten en je uitrusting verbeteren voor de verraderlijk diepgaande gevechten die je staan te wachten. Eenmaal klaar voor de strijd, kun je in kerkers vol valstrikken en machtige eindbazen op schattenjacht gaan. Daarbij kun je “snacks” gebruiken om speciale bondgenoten op te roepen die je tijdens gevechten helpen; wanneer je maar wilt je uitrusting veranderen met de zogenaamde “jara’s”, en consumeerbare items gebruiken die je een voordeel in de strijd bieden. Werk samen met vrienden om grote eindbazen met nog grotere ego’s te verslaan in de online multiplayer en lokale coöpstand voor maximaal vier spelers.

Laat een antwoord achter