Vandaag vieren SOEDESCO en Rain Games het vijfjarig jubileum van de fysieke versie van Teslagrad. 

Op 3 december 2014 bracht de Nederlandse publisher de fysieke editie van de 2D puzzle-platformer uit. Teslagrad is de eerste gepubliceerde game van SOEDESCO. Samen met de Noorse indie ontwikkelaar Rain Games kijkt SOEDESCO positief terug op een productieve, 5 jarige samenwerking voor Teslagrad.

Al vanaf 2014 hebben SOEDESCO en Rain Games samengewerkt aan Teslagrad. De veelgeprezen game is eerst fysiek uitgebracht op PlayStation 3 en PlayStation 4. Daarnaast hebben SOEDESCO en Rain Games de fysieke editie uitgebracht op Wii U, Nintendo Switch en PlayStation Vita. Ook dit jaar hebben SOEDESCO en Rain Games samengewerkt om een value pack van de steampunk geïnspireerde platformer uit te brengen op Nintendo Switch en PlayStation Vita. 

Peter W. Meldahl, CEO van Rain Games, is blij met de samenwerking met SOEDESCO:

“de afgelopen 5 jaar zijn heel productief geweest. We hebben een aantal projecten samen gedaan en beide bedrijven zijn sindsdien gegroeid. De value pack is de kers op de taart voor Teslagrad fans’’. Hans van Brakel, Executive Manager bij SOEDESCO, zegt: “de tijd vliegt als je plezier hebt. We hebben een goede, positieve samenwerking gehad en ik kijk uit naar wat de toekomst ons zal brengen. Het feit dat we nog steeds met deze titel werken na 5 jaar laat zien dat het een tijdloze game is”.

Laat een antwoord achter