Sony roept PlayStation Now kaarten terug uit winkels, geruchten over een PlayStation Game Pass laaien verder op

Het blijkt dat Sony wereldwijd de PlayStation Now-kaarten uit de winkels aan het halen is.

Het bleek vorige maand al dat er kaarten met codes bij retailers in de VS uit de winkel is gehaald, en nu is dit blijkbaar ook gebeurd in Groot-Brittannië. VentureBeat melde dit nieuws en blijkbaar heeft het terug roepen van PlayStation Now kaarten ook een reden, maar Sony wil nog geen officiele verklaring geven.

Al enige tijd gaan er geruchten dat Sony met een nieuwe dienst gaat komen welke sterk lijkt op de Xbox Game Pass. De nieuwe service heeft de codenaam Spartacus, en website Bloomberg gaf afgelopen december aan dat dit PlayStation Plus en PlayStation Now combineert en mogelijk een concurrent voor Xbox Game Pass moet worden.

Als we eerdere berichten moeten geloven zullen er drie betaalniveaus voor Spartacus komen. Met het laagste niveau zouden we bestaande PlayStation Plus-voordelen krijgen, zoals online gaming en maandelijks gratis games. Het tweede niveau zou een catalogus aan games bieden vergelijkbaar met Game Pass die je kunt spelen. Het derde en hoogste niveau zou daarbovenop ook uitgebreide demo’s, game streaming en klassieke PlayStation-games aanbieden. 

Als de geruchten kloppen zal de dienst ergens deze lente op PlayStation 4 en PlayStation 5 moeten verschijnen. Het is eerst nog wachten op een officiele aankondiging vanuit Sony, aangezien het bedrijf nog niets bekend heeft gemaakt.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x