Games en uitgesteld worden, 2 zaken die toch nog vaak hand in hand gaan. Nu is het de beurt aan South Park: The Fractured But Whole die we niet deze kerst onder de kerstboom zullen aantreffen. Misschien ook wel beter ook anders had je tijdens het kerstdiner kunnen uitleggen dat het hele spel om scheten draait.

Goed, genoeg gezeurd over kerstmis. The Fractured But Whole is het vervolg op The Stick of Truth, een RPG game in het South Park universum. In de nieuwe game komen we als nieuweling tussen de superhelden uit de serie (zoals The Coonen en Mysterion). oorspronkelijk zou de game op 6 december uitkomen voor de Playstation 4, Xbox One en PC maar dat is nu uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2017.

Tuurlijk zouden we die game wel eerder willen, maar de ontwikkelaars moeten iets gedacht hebben van: “Whateva, I do what I want! Zelf omschrijven ze het in deze blog als volgt: “The development team wants to make sure the game experience meets the high expectations of fans and the additional time will help them achieve this goal.”