Speel binnenkort de open beta van Back 4 Blood

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben een nieuwe Back 4 Blood-trailer onthuld die de intense coöperatieve en player-versus-player-actie toont die deelnemers kunnen verwachten tijdens de aankomende Open Beta, die start met Vroegtijdige Toegang op 5 augustus.

De Open Beta bevat de volledig nieuwe PvP-modus “Swarm”, waarin twee teams van vier het tegen elkaar opnemen in een beste-uit-drie-reeks rondes waarin er wordt gewisseld tussen spelen als de Cleaners en de Ridden, naast extra campagnecontent.

De Back 4 Blood Open Beta bevat de volgende content:

  • Twee maps voor de “Swarm”-PvP-modus
  • Twee co-opmaps om met je vrienden te strijden tegen de Ridden
  • Speel voor het eerst als Mom, net als andere Cleaners: Evangelo, Holly, Walker en Hoffman
  • Speel als zes verschillende Ridden-varianten in “Swam”, waaronder: de Bruiser, Retch, Hocker, Exploder, Crusher en Stinger
  • Diverse wapens om te proberen, kaarten om decks mee aan te leggen en Ridden om af te slachten
  • Ontdek de gemeenschappelijke hub Fort Hope
  • Cross-play- en cross-gen-ondersteuning

Back 4 Blood is een first-person co-op zombieshooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-reeks met zenuwslopende, dynamische moment-tot-moment-gameplay en veelzijdige, aanpasbare actie om spelers steeds weer terug te laten komen.

Het Back 4 Blood-verhaal speelt zich af na een catastrofale uitbraak waarbij het grootste gedeelte van de mensheid ofwel is vermoord ofwel geïnfecteerd door de parasiet Devil Worm. Gehard door de onuitsprekelijke gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor het laatste beetje mensheid, komt een groep apocalypseveteranen genaamd de Cleaners bijeen om de strijd aan te gaan met de geïnfecteerde verschrikkingen bekend als de Ridden, om zo de wereld terug te claimen.

Back 4 Blood is vanaf 12 oktober beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x