Speel Overwatch tot 2 januari gratis op bijna alle platformen

Overwatch gaat alweer een tijdje mee, maar de game is nog steeds aardig populair. Om nieuwe spelers aan te trekken is de game vanaf vandaag tot 2 januari gratis speelbaar op bijna alle platformen.

De gratis versie van Overwatch bevat alle content van de game, en hiermee heb je de beschikking over alle 32 heroes, 28 maps en de huidige gamemodi. Daarnaast kan je je geboekte progressie meenemen naar de betaalde versie van de game wanneer deze gratis periode voorbij is.

Daarnaast vindt er op dit moment het Winter Wonderland-evenement plaats in Overwatch. Hiermee kun je diverse leuke modi spelen zoals 4v4 Freezethaw Eliminiation en Mei’s Snowball Offensive. Dit evenement loopt tot 6 januari 2022.

Overwatch is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC. De gratis versie is speelbaar op pc, Xbox en PlayStation. Spelers op pc hebben een Battle.net-account nodig, terwijl er op Xbox een Live Gold-lidmaatschap en op PlayStation een PlayStation Plus-abonnement nodig is. De gratis versie is voor zover bekend niet op Nintendo Switch beschikbaar.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x