Spider-Man DLC voor Marvel’s Avengers kent geen verhalende missies

Het is bekend geworden dat de nieuwe DLC van Marvel’s Avengers, waarin Spider-Man wordt toegevoegd aan de game, geen verhaalmissies zal kennen.

De nieuwe DLC zal op 30 november verschijnen in de PlayStation-versie van de game. Ondanks dat veel gamers hoopten dat de Spider-Man DLC ook nieuwe missies zou bevatten, blijkt dit niet het geval te zijn. In plaats daarvan mogen we “audiologs en geïllustreerde tussenfilmpjes verwachten welke zullen worden ontgrendeld door in-game challenges in Avengers Initiative-multiplayermissies te voltooien.

Op zich is dit een teleurstelling voor veel Marvel fans, want eerder verschenen DLC-personages zoals Kate Bishop en Black Panther hebben wel verhaalmissies gekregen toen deze verschenen.

Als we Philippe Therien van Crystal Dynamics mogen geloven is er vooral gewerkt aan de aankomende Klaw-raid, welke ook op 30 november zal verschijnen, en is er moeite gestoken in content waarvan iedereen kan genieten.

De Spider-Man DLC voor Marvel’s Avengers zal op 30 november verschijnen en is exclusief voor de PlayStation versie van de game. De Klaw-raid zal ook op deze datum verschijnen op alle andere platformen.

Hieronder kun je alvast wat gameplay van Spider-Man bekijken:

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x