Spider-Man Remaster toont zich in 25-minuten aan PlayStation 5 gameplay

We hebben de afgelopen allemaal wel beelden mogen zien van Spider-Man: Miles Morales, maar er is nog niet veel getoond omtrent de remaster van Marvel’s Spider-Man op de PlayStation 5. Hier komt vandaag verandering in!

GameRiot heeft namelijk beelden online gegooid van de PlayStation 5-versie van Spider-Man. Hier valt al goed op dat de game er net wat strakker en kleurrijker uitziet. Daarnaast zien we het nieuwe uiterlijk van Peter Parker voorbij komen. De remaster van Spider-Man is een grote verbetering ten opzichte van het origineel. Zo zal het snellere laadtijden, verbeterde animaties en lichtinval en ray tracing kennen.

Ook kent de game een performance-mode waarmee je met een soepele 60 frames per seconde door de straten van New York mag slingeren. De Spider-Man remaster wordt alleen gebundeld samen met de PS5-game Spider-Man: Miles Morales, welke vanaf 12 november verkrijgbaar zal zijn op de PlayStation 4, en een gratis next-gen upgrade krijgt vanaf 19 november wanneer de PlayStation 5 verschijnt.

Ook interessant
UPDATED | EA Games heeft overeenkomst met Codemasters voor overname
NL / EN