Splinter Cell Remake zal waarschijnlijk een gewijzigd verhaal kennen

Als we een vacature van ontwikkelaar Ubisoft Toronto mogen geloven, zal het verhaal van de eerder aangekondigde remake van Splinter Cell wordt herschreven voor een “modern publiek”.

De ontwikkelaar zoekt namelijk een scriptschrijver die het verhaal van de game kan updaten om het een meer hedendaags tintje te geven.

Ubisoft kondigde afgelopen december aan dat zij aan een remake van de in 2002 uitgekomen stealthgame Splinter Cell werken. De game zal op de Snowdrop Engine van Ubisoft draaien om ervoor te zorgen dat de graphics passen bij de nieuwe generatie consoles en het zal hierdoor dynamischere lichtinval en schaduwen krijgen. 

De Splinter Cell-franchise draait om Sam Fisher, een black ops-agent welke terroristen en andere schurken moet zien tegen te houden. De laatste game in de reeks, Splinter Cell: Blacklist, verscheen al weer enige tijd geleden in 2013. Sindsdien is het aardig stil geweest omtrent de succesvolle franchise. 

Het is nog niet bekend wanneer de game moet verschijnen en voor welke platformen. Wij gokken op een release voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x