Square Enix heeft bekend gemaakt dat STAR OCEAN First Departure R, de hd-remaster van de klassieke sci-fi RPG,op 5 december zijn digitale debuut maakt op de Nintendo Switch en PlayStation 4.

STAR OCEAN First Departure R verscheen in het Westen eerder al voor de PlayStation Portable en vertelt het verhaal van de jonge zwaardvechter Roddick die samen met zijn bondgenoten op reis gaat om het geneesmiddel voor een dodelijke ziekte te vinden, waardoor ze verzeild raken in een avontuur dat zich uitstrekt over een zee van sterren. Deze hd-remaster verrijkt de ervaring met de volgende extra’s en verbeteringen:

  • Volledige voice-over – Spelers kunnen kiezen tussen de originele, Japanse of Engelse ‘full voice’-cast van de versie voor het PSP®-systeem, of de nieuwe versie met de Japanse voice-cast van de originele Super Famicon-versie, die eerder alleen in Japan is verschenen.
  • Nieuwe personage-illustraties – Spelers kunnen kiezen voor de originele personage-illustraties die werden gebruikt in STAR OCEAN First Departure, of gloednieuwe versies die zijn getekend door de beroemde illustrator Katsumi Enami (STAR OCEAN: THE LAST HOPE).
  • Speed Mode – Spelers kunnen de bewegingssnelheid opvoeren om sneller door de wereld te reizen.
  • Aangepaste game-balans – De aangepaste moeilijkheidsgraad biedt spelers meer uitdaging tijdens gevechten, een onderscheidende kwaliteit van de STAR OCEAN-serie.

Wie een pre-order plaatst voor de game op het PlayStation 4 ontvangt bij de lancering op 5 december een speciaal PlayStation 4-thema met de nieuwe illustraties van Katsumi Enami en pixel art van de hoofdrolspelers, en een digitale mini-soundtrack van STAR OCEAN Live 2019.

STAR OCEAN First Departure R komt op 5 december digitaal beschikbaar voor de Nintendo Switch en Playstation 4.

Laat een bericht achter

stargamers