Star Wars Squadrons is goud gegaan

De ontwikkeling van Star Wars Squadrons is afgerond en de game is dus goud gegaan.

Dat nieuws kregen we te horen van Creative Director Ian Frazier via Twitter. Star Wars Squadrons zal op 2 oktober uitkomen op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Star Wars Squadrons is een game waarin je de cockpit van een van de welbekende starfighters uit Star Wars betreed. Het is dan ook de bedoeling dat jij de beste piloot van het universum gaat worden. De game zal een diversiteit aan multiplayer opties krijgen, waaronder Fleet Battles met vijf tegen vijf-gevechten en een verhaalmodus die zich na The Return of the Jedi afspeelt. Het verhaal zal schakelen tussen de diverse facties, zoals de Vanguard Squadron van de New Republic en de Titan Squadron van de Galactic Empire.

In Star Wars Squadrons is het mogelijk om in schepen van The New Republic als die van The Empire te stappen en deze aan te passen naar jouw eigen smaak. Denk hierbij aan het customizen van onder andere wapens, schilden en andere onderdelen. De game bevat ook zowel bekende als nieuwe locaties, zoals Yavin Prime en Galitan.

Ook interessant
Destiny 2: Beyond Light vanaf nu verkrijgbaar
NL / EN