De langverwachte Destiny ‘House of Wolves’ DLC krijgt releasedatum

Het is tijd om in de handjes te klappen en vreugdesratslagen te maken, want de ‘House of Wolves’ DLC heeft eindelijk een releasedatum gekregen! Althans, leuk voor de mensen die hem nog niet verkocht of doormidden gebroken hebben.

Er is eigenlijk nog maar erg weinig te vertellen over de DLC, omdat er nog niks officieel aangekondigd is naast de releasedatum dan. Het is in ieder geval duidelijk dat we op 19 mei aan de slag mogen met ‘House of Wolves’, en dat Bungie belooft heeft niet dezelfde fouten te maken als met ‘The Dark Below’. Zo beloven ze dat je huidige gear niet meer waardeloos zal zijn op het moment dat de DLC live gaat, en ze gaan het gehele exotic weapon upgrade-systeem op de schop gooien. Hoe dat eruit mag zien, weet helemaal niemand.

Zo word er wel vanuit gegaan dat de ‘House of Wolves’ expansie (die ook nog deel uitmaakt van de Season Pass) ongeveer dezelfde soort content gaat bevatten als het daarvoor uitgekomen ‘The Dark Below’. Dus waarschijnlijk 2 nieuwe strikes, 3 verhaalmissies, 4 nieuwe multiplayer-maps voor de Crucible, een Raid met de naam ‘The Arena’ en de levelcap zal verhoogd worden van 32 naar 34.

Daarnaast wordt er wel gesproken over een nieuw speelgebied ‘The Reef’ die ook een nieuwe social hub lijkt te gaan krijgen. Wat hier te doen is, is vooralsnog niet bekend (al zou het wel keihard zijn als je er zou kunnen dansen ofzo, jeweet). Besef dat dit allemaal slechts geruchten zijn!

En last but not least is er een paar uur geleden ook nog een trailer live gegaan die het verhaal van de DLC een beetje toelicht. Weer lekker voer voor de oogballen!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=fPg3jWn6Nn0′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Als je (nog eens) terug wilt lezen hoe ik Destiny heb ervaren, kan je dat natuurlijk teruglezen in mijn review.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x