StarGamers is op zoek naar enthousiaste redacteuren!

WE WANT YOU!

StarGamers.nl is een online gaming magazine welke sinds 2015 bestaat. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een veel bezochte website waar Nederlandse en Belgische gamers op zoek zijn naar het laatste nieuws en reviews.

StarGamers biedt je de kans om je kennis van games te delen met de rest van de wereld! Heb jij interesse om onze redactie te versterken? Lees dan gerust verder!

Wat wordt er van mij verwacht?

StarGamers verwacht van zijn redactieleden dat hij of zij op regelmatige basis tijd vrij maakt voor de website. Het schrijven van nieuwsberichten is een van de belangrijkste taken, maar daarnaast moet je jezelf ook verdiepen in diverse games die wij je eventueel zullen aanleveren! In de daaruit volgende artikelen en recensies kun jij je eigen schrijfstijl ontwikkelen en neerzetten.

Ben ik geschikt om redacteur te worden?

Om redactielid van StarGamers te worden hebben wij maar twee eisen. Ten eerste is het belangrijke om enige affiniteit te hebben met games en zal je redelijk op de hoogte moeten zijn van het hedendaagse gamenieuws. Een brede kennis van games is dan ook heel belangrijk en erg gewenst. Ten tweede vinden wij het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en jezelf tekstueel goed kunt uiten in nieuwsberichten en eventuele reviews. Een eigen schrijfstijl is zeer belangrijk, aangezien dit ons moet onderscheiden van onze concullega’s!

Wat heeft StarGamers je te bieden?

De aangeboden positie is op vrijwillige basis, dit houdt in dat je op vrijwillige basis voor ons (nieuws) artikelen gaat schrijven. Als redacteur krijgt je de mogelijkheid om jezelf te uiten en jouw kennis en ervaring van games te delen met anderen. Naarmate je jezelf meer weet te bewijzen krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan persuitjes en ontvang je exclusieve recensie-exemplaren van de nieuwste games (zelfs voor de release!) die je na het schrijven van een review mag houden. Daarnaast heb je de mogelijkheid en de vrijheid om je eigen schrijfstijl te ontwikkelen, wat je op verschillende momenten in het leven voordelen zal opleveren.

We zoeken iemand die:

  • Minimaal 18 jaar of ouder is
  • Een passie heeft voor gaming
  • Een brede kennis heeft voor zowel aankomende als oudere games
  • De Nederlandse taal schriftelijk goed beheerst

We bieden je:

  • Een kans om je netwerk te verbreden binnen de industrie
  • Een online werkplek waar je ervaring op kan doen, en die een goede aanvulling is op je CV
  • De mogelijkheid om andere artikelen te schrijven om je creativiteit kwijt te kunnen (reviews, previews, features etc.)
  • Toegang tot (pers) events
  • We belonen je werk met extra’s en allerhande perks in natura

Wat moet ik doen om redacteur te worden?

Om redacteur te worden bij GameQuarter, zul je eerst de sollicitatieprocedure moeten doorlopen. Schrijf een mail aan vacature@stargamers.nl waarin je duidelijk het volgende vermeldt:

• Naam
• Adres
• Leeftijd
• Welke consoles je in je bezit hebt
• Een korte motivatie

Daarnaast verlangen wij twee proefartikel waarin je laat blijken dat schrijven echt jouw ding is! Schrijf een leuk en uitgebreid nieuwsbericht over een game en daarnaast zien wij graag een recensie van een (recent verschenen) spel.

Wij hopen zo snel mogelijk onze redactie te hebben aangevuld met nieuwe, enthousiaste redacteuren!

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x