Nieuwe ‘monsterbundel’ voor PS4 in het vizier

Zo te zien is Sony van plan om flink uit te pakken, en willen met deze nieuwe bundel een stuk meer PS4tjes over de toonbank gaan slepen. En met een paar zwaargewichten van games gaat dat waarschijnlijk prima uitpakken.

Zoals ik al zei, het zijn niet de minste titels die ze hier gebundeld hebben. We hebben het hier over drie goed ontvangen games, en dat allemaal in passend in hetzelfde thema. Het gaat hier namelijk om Bloodborne, The Last of Us: Remastered en The Order: 1886. En dan kan je met niet vertellen dat je niet weet wat de link tussen deze games is.

Monsters. Voornamelijk heel veel monsters. En allemaal 3rd person actiongames. Ik vind het een slimme zet van Sony, want zo spreek je echt een specifieke doelgroep effectief aan. Met hun vorige bundel waarin The Last of Us: Remastered, DriveClub en LittleBigPlanet 3 in zaten, is die eenheid nergens terug te vinden. Met de nieuwe bundel weet je zeker dat als je een van die games leuk vind, de andere twee waarschijnlijk ook prima kan spelen. En naast de games krijg je natuurlijk ook een 500GB PS4 en een Dualshock 4 controller, deeeeerp!

ps4-player-bundle-555x368

Het nieuws dook op in de italiaanse tak van Amazon, waar de bundel dus vanaf morgen te verkrijgen is. Ondertussen is er ook al bevestigd dat hij verschijnt in de Benelux, en vanaf vrijdag 17 april te koop is in de winkel voor de schappelijke prijs van (geschat) 489 euro.

Dus wil je letterlijk en figuurlijk een ‘monsterbundel’ kopen? Sla je slag dan nu en wacht niet langer! Of is dat nog steeds geen reden voor jou om een PS4 in huis te halen? Laat het ons weten in de comments.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x