Stealth ninja-game Aragami 2 toont zich in nieuwe trailer

Aragami 2 werd vorig jaar aangekondigd en het is al enige tijd stil rondom de game. Hoewel de game al wel een keer uitgesteld is, hoeven we niet lang meer te wachten op de stealth indiegame.

Op de PlayStation Blog is er namelijk nieuwe info verschenen omtrent de game van de Spaanse ontwikkelaar Lince Works. In de blog kun je lezen hoe de ontwikkelaar de stealthy coöp ninjagame tot stand heeft weten te brengen. Aragami 2 wil net als het eerste deel voornamelijk inzetten op stealth gameplay en niet zozeer op brute actie, waardoor het team een systeem moest ontwikkelen dat deze speelstijl zou belonen.

Snelle bewegingen, soepele ontwijkmanoeuvres en bliksemsnelle aanvallen behoren dan ook tot de nodige vaardigheden. Daarnaast zal Aragami 2 met drie spelers tegelijk te spelen zijn, waardoor communicatie en coöperatie heel belangrijk is. Voor de lone ninja is het uiteraard ook mogelijk om de game in z’n eentje te spelen.

Om je alvast een indruk te geven van de game is er ook een nieuwe trailer verschenen. Deze kun je hieronder bekijken.

Aragami 2 zal op 17 september verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC. Er is nog niets bekend over een release op de Nintendo Switch, maar aangezien het eerste deel wel op de hybride console is verschenen vermoeden wij op dit platform ook een release.

Ook interessant
Nieuwe toevoegingen voor april in Xbox Game Pass bekend
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x